Meest gestelde vragen
Breezicht Noord

Als u van plan bent om een nieuwbouwwoning te kopen dan komt er veel bij kijken. Wij hebben de meest gestelde vragen verzameld. Grote kans dat uw vraag hier beantwoord wordt.


Bij het lanceren van een projectwebsite wordt de informatie die op dat moment voorhanden is gepresenteerd. In deze fase is het voor VanWonen van groot belang dat zoveel mogelijk geïnteresseerden zich inschrijven als belangstellende zodat wij in kaart kunnen brengen waar de klantbehoeften en wensen liggen. Dit doen wij meestal door digitaal de woonwensen te inventariseren en klantpanels te organiseren. De input vanuit de klantpanels wordt verwerkt in de ontwikkeling van het project.

VanWonen wil graag samen met de toekomstige bewoners nadenken over de ontwikkeling van de nieuwbouwwoningen. Omdat het voor ons belangrijk is dat u zich thuis gaat voelen in uw toekomstige woning. Het bouwen van uw droomwoning begint namelijk niet aan de buitenkant maar aan de binnenkant. Daar waar uw wensen en ideeën voor een fijn thuisgevoel zitten. Dat doen we door gerichte vragen te stellen en aandachtig te luisteren. Ook de wensen van omwonenden spelen hier een rol. De feedback die wij ontvangen centraal in de ontwikkeling van het project.

De voorbereiding van het nieuwbouw project is in volle gang. Tijdens een pre-sale laten wij u kennismaken met de verschillende woningtypes binnen een bandbreedte koopsom (van/tot prijs). Er wordt in deze fase hard gewerkt aan de definitieve afronding van het plan. Samen met de aannemer worden de details voor materiaalkeuze en de bouwkosten inzichtelijk gemaakt. Meestal kunt u zich tijdens de pre-sale online inschrijven op één of meerdere bouwnummers en hierbij uw voorkeur aangeven.

Via de projectwebsite kunt u zich online inschrijven en uw voorkeuren voor woningtype of bouwnummer aangeven. Dit doet u door op de projectwebsite te klikken op de button ‘belangstelling’. Allereerst vult u uw NAW-gegevens in. U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin een link waarmee u de aanmelding kunt afronden en een account in Mijn VanWonen kunt aanmaken. In deze persoonlijke Mijn VanWonen omgeving kunt u actuele informatie vinden over dit project en belangrijke gegevens inzien, wijzigen of aanvullen én wanneer beschikbaar: online inschrijven. U kunt één of meerdere bouwnummers aangeven die uw voorkeur hebben. U kunt tevens een volgorde in deze voorkeur aangeven. Alleen volledig ingevulde online inschrijfformulieren tellen mee als inschrijving. U ontvangt na de inschrijving een bevestiging per e-mail. Per (toekomstig) huishouden is slechts één inschrijving toegestaan, dubbele inschrijvingen worden uitgesloten. Alle aanvragen binnen de inschrijfperiode maken evenveel kans op toewijzing. VanWonen wil iedereen een gelijke kans geven op een nieuwbouwwoning. Wij gaan ervanuit dat u op het moment van inschrijving een financiele toets gedaan heeft om te bepalen of het voor u financieel haalbaar is. U hoeft geen opgave te doen van spaargelden en inkomensgegevens tijdens de inschrijving.

Mijn VanWonen is een persoonlijke omgeving die alleen voor u toegankelijk is door in te loggen via de projectwebsite. Hier kunt u actuele informatie vinden over het project. Hier kunt u uw persoonlijke documenten vinden en de gegevens van uw contactpersonen.

Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle gegevens van de inschrijfformulieren verzameld en door ons gecontroleerd. Vervolgens worden de woningen digitaal toegewezen. Wij streven er naar om iedereen zo snel mogelijk na sluitingsdatum te informeren over de uitkomst van de toewijzing c.q. loting. Bent u uitgeloot, dan wordt u automatisch op de reservelijst geplaatst.

Er zijn geen vragen gevonden.
Marjolein Jongerius
Uw klantmanager Breezicht Noord
0612488205 Mail mij marjolein@vanwonen.com Inschrijven nieuwsbrief

"Laat mij u helpen uw nieuwe thuis te vinden"

Maarten de Jong
Uw klantmanager Breezicht Noord
0651874951 Mail mij Maartendejong@vanwonen.com Inschrijven nieuwsbrief

"Ik sta u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden!"