De verkoop van Reede fase 2 is gestart!

09 april 2024

Nieuwsbericht

Schrijf nu in op het bouwnummer van uw voorkeur.


Het is zover! Na een succesvolle pre-sale waarin meerdere belangstellenden een woning hebben gereserveerd in het nieuwbouwproject Reede, is de verkoop van de 66 woningen in de tweede fase gestart. U kunt zich inschrijven op het bouwnummer van uw voorkeur en leest u hieronder hoe het werkt.

Woningaanbod
In deze fase komen 35 tussenwoningen, 24 hoekwoningen en 7 vrijstaande woningen. Deze woningen zijn of gelegen aan de Milligerplas, Milligerinham of de Breezichtlaan. Bent u benieuwd naar de woningen? Klik HIER om alle verschillende woningtypen te bekijken.

Gereserveerde woningen
Wij zijn blij met de belangstelling in dit project want er zijn behoorlijk wat woningen gereserveerd vanuit de pre-sale. Toch raden wij u aan om in te schrijven op het bouwnummer van uw voorkeur. Indien een kandidaat niet overgaat tot aankoop van de gereserveerde woning, komt u wellicht toch in aanmerking.

Inschrijven op het bouwnummer van uw voorkeur
Via de website kunt u een account aanmaken. In dit account kunt u via de button ‘online inschrijven’ uw interesse op één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het inschrijfformulier. Is er een woning aan u toegewezen, dan wordt u uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek bij één van onze klantmanagers. Hierin wordt u alles verteld over het proces rondom de aankoop van uw nieuwbouwwoning. 
       
Vragen
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met Marjolein Jongerius via marjolein@vanwonen.com of Maarten de Jong via maartendejong@vanwonen.com
 

Deel dit artikel: