De Terpen in pre-sale!

22 februari 2023

Nieuwsbericht

Goed nieuws: de woningen van het project De Terpen zijn in pre-sale! Een pre-sale wil zeggen dat u zich kunt inschrijven voor één of meerdere woningen van uw voorkeur, op basis van de online verstrekte ‘concept’ stukken en indicatieve vanaf prijzen. De pre-sale geeft u de tijd om alvast te oriënteren op de financieringsmogelijkheden en uw woonwensen.


Wonen boven het maaiveld
In De Terpen komen bijzondere vrijstaande woningen op twee terpen en liggen helemaal omringd door het groen. Deze 17 royale woningen zijn volledig houtbouw, zeer duurzaam en individueel aan te passen, zodat iedereen zijn dromen kan realiseren. De woningen zijn gesitueerd rond een compact binnengebied, waar u kunt parkeren op eigen terrein en zijn zo gelegen dat u vanuit uw woning vrij uitzicht heeft. U geniet volledig van het landschap en het groen om u heen!

De woningen in De Terpen zijn toekomstbestendig, klimaatadaptief, energieneutraal en beschikken over een elektrische doorstroomboiler en infraroodvloerverwarming. De zonnepanelen zijn gekoppeld aan een batterij. Hiermee kunt u een deel van uw energie zelf opslaan. Wanneer u woont in De Terpen zorgt u niet alleen goed voor uzelf, maar ook voor de wereld!

Inschrijven voor de pre-sale
Heeft u belangstelling in een van de woningen in De Terpen? Meld u dan hier aan en geef de bouwnummers van uw voorkeur door. Heeft u al een account? Dan kunt u ook direct met uw accountgegevens inloggen en uw woningvoorkeur via het online inschrijfformulier aangeven.

Als uw voorkeurswoning nog beschikbaar is, nemen wij telefonisch contact met u op, waarna u wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. 

Klik hier voor meer informatie over de woningen op De Terpen.

Deel dit artikel: