De verkoop is gestart!

01 december 2022

Nieuwsbericht

Goed nieuws: na een succesvolle pre-sale waarin meerdere belangstellenden een woning hebben gereserveerd, is de verkoop gestart. Er zijn nog woningen beschikbaar. Vanaf nu is het mogelijk om online in te schrijven op de woning van uw voorkeur! Lees in dit bericht precies hoe dit in zijn werk gaat.

Woningaanbod
In Breezicht Noord - Reede worden in totaal 115 woningen gerealiseerd, variërend van rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Voor ieder wat wils. Er is gekozen voor een verschillende architectuurstijlen van de woningen in Reede waarbij alles op elkaar aansluit. Alle woningen worden energieneutraal gebouwd met standaard tegelwerk en sanitair in de badkamer en toiletruimte. Welke woning past bij u? Klik hier voor alle woningtypes en bouwnummers.

Vanaf nu online inschrijven op het bouwnummer van uw voorkeur
Wanneer u interesse heeft in een woning, kunt u via de
button interesse inschrijven voor het project Breezicht Noord Reede. In uw account kunt u vervolgens uw woningvoorkeur voor één of meerdere bouwnummers aangeven in het online inschrijfformulier.  


Verwachting start bouw
We verwachten in het derde kwartaal van 2023 te starten met de bouw van de eerste woningen. Dat lijkt lang maar onze ervaring heeft ons geleerd dat de tijd vliegt. 

Deel dit artikel: