Terugblik klantpanel Reede

25 mei 2022

Nieuwsbericht

Terugblik klantpanel Reede Op donderdagavond 12 mei jl. hebben we het eerste klantpanel voor 115 woningen in het project Reede in Breezicht Noord gehouden. Tijdens deze avond zijn de eerste schetsen gepresenteerd aan belangstellenden.


Terugblik klantpanel Reede

Op donderdagavond 12 mei jl. hebben we het eerste klantpanel voor 115 woningen in het project Reede in Breezicht Noord gehouden. Tijdens deze avond zijn de eerste schetsen gepresenteerd aan belangstellenden. Samen met de aannemer Schutte Bouw en Theo Verburg Architecten heeft VanWonen de eerste input en meningen opgehaald. Deze input wordt meegenomen in de verdere ontwikkeling van het plan. De eerste indruk was positief, we kunnen dus verder met de ontwikkeling van dit prachtige plan!

Bent u benieuwd naar de eerste schetsen van Reede? Klik hier om de schetsen te bekijken!

Informatieavond Breezicht 31 mei aanstaande
We kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent hoe de buurt er uit gaat zien, wat er gebouwd gaat worden, welke voorzieningen er komen en hoe de openbare ruimte ingericht gaat worden. Dat vertellen we u graag op dinsdagavond 31 mei aanstaande.

Samen met de gemeente Zwolle, Dura Vermeer, SWZ en Deltawonen vertellen we u tijdens deze avond meer over de plannen voor Breezicht. Daarnaast is er alle gelegenheid voor het stellen van vragen.

U bent van harte welkom op deze informatieavond waar u van 19:00 tot 20:45 uur kunt binnenlopen. Wij ontvangen u graag bij Basisschool De Boxem aan de Oude Wetering 82a in Zwolle. Zien wij u daar?

Deel dit artikel: