Project Breezicht Noord

Goed nieuws: de woningen van het project Breezicht Noord zijn in pre-sale!

Goed nieuws: de woningen van het project Breezicht Noord zijn in pre-sale! Een pre-sale wil zeggen dat u zich kunt inschrijven voor één of meerdere woningen van uw voorkeur, op basis van de online verstrekte ‘concept’ stukken en indicatieve (bandbreedte-) prijzen. De pre-sale geeft u de tijd om alvast te oriënteren op de financieringsmogelijkheden en uw woonwensen.

We onderzoeken nog of Breezicht Noord in één of twee fasen verkocht en gebouwd gaat worden. Tijdens deze pre-sale periode inventariseren we hoeveel belangstelling er is voor de woningen en de verschillende blokken. Dit is belangrijke input voor de bouwplanning: we starten met de verkoop en bouw van de meest gewilde woningen. 

Watergroen wonen in Breezicht Noord
Breezicht Noord is gelegen aan de noordzijde van Stadshagen, nabij de Milligerplas. De locatie van dit nieuwbouwproject biedt de mogelijkheid om heerlijk te wandelen of fietsen, is op loopafstand van het Zwartewater en op de fiets bent u binnen enkele minuten bij verschillende voorzieningen. 

Het project bestaat uit 86 woningen:

  • 64 rijwoningen
  • 16 twee-onder-één-kapwoningen
  • 6 vrijstaande woningen

Inschrijven voor de pre-sale
Heeft u belangstelling in een van de woningen in Breezicht Noord en wilt u zich inschrijven op het bouwnummer van uw voorkeur? Klik dan hier om u in te schrijven op het bouwnummer van uw voorkeur.

Na aanmelding ontvangt u binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin een link waarmee u de aanmelding kunt afronden en een Mijn VanWonen account kunt aanmaken. In dit persoonlijke account is actuele informatie over het project te raadplegen. Daarnaast is het mogelijk om tijdens de pre-sale hier online in te schrijven op het bouwnummer van uw voorkeur! Heeft u al een account? Dan kunt u ook direct met uw accountgegevens inloggen.

De pre-sale eindigt op maandag 11 oktober 2021 om 12:00 uur. Daarna zullen wij de woningen toewijzen aan de kandidaten die hebben deelgenomen aan de pre-sale. Na de sluiting van de inschrijfperiode zullen de woningen worden toegewezen aan de hand van een digitaal toewijzigingssysteem. Wij zullen u vervolgens via e-mail op de hoogte stellen of een woning van uw voorkeur beschikbaar is of niet. 

Wilt u meer weten over het proces rondom online inschrijven? Klik dan hier voor meer informatie en uitleg.

Reserveringsovereenkomst

Heeft u een woning toegewezen gekregen? Dan gaan we met elkaar in gesprek om te kijken of de woning inderdaad aansluit op uw woonwensen. Blijft u na het gesprek enthousiast? Dan tekent u een reserveringsovereenkomst. De woning blijft exclusief* voor u gereserveerd totdat de contractstukken en koopsommen definitief zijn. Vanaf dat moment krijgt u de keuze of de reservering wilt omzetten in een koop- en aannemingsovereenkomst of dat u de reservering annuleert.

Wanneer u besluit om niet door te gaan met de woning, dan laat u de optie vervallen. Op dat moment zal er een reserve kandidaat benaderd worden.

*Voor een reservering vragen wij een bedrag van € 500,-. Dit bedrag bent u maximaal kwijt als u annuleert. Indien u tot koop van de woning over gaat, wordt de reserveringsvergoeding verrekend met de koopsom. 

Deel deze pagina:

Contactpersonen